Tovább a fő tartalomhoz
Oldalpanel
Kezdőoldal
Kurzusok
Hallgatói útmutató
Hallgatói tájékoztató az első belépéshez, kurzusba való bejelentkezéshez
Hírek - GYIK
GYIK
Hírek
Linkek
E-learning szolgáltatás - általános információk
Oktatói útmutatók
GYIK
Tovább
magyar (hu)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
magyar (hu)
Belépés
Kezdőoldal
Kurzusok
Hallgatói útmutató
Összeejtés
Kinyitás
Hallgatói tájékoztató az első belépéshez, kurzusba való bejelentkezéshez
Hírek - GYIK
Összeejtés
Kinyitás
GYIK
Hírek
Linkek
Összeejtés
Kinyitás
E-learning szolgáltatás - általános információk
Oktatói útmutatók
GYIK
Kurzusok
2025/2026 tanév I. félév
Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
Kurzuskategóriák
2025/2026 tanév I. félév
2025/2026 tanév I. félév / Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Állattenyésztési Tudományok Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Élettani és Takarmányozástani Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Genetika és Biotechnológia Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Kertészettudományi Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Környezettudományi Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Matematika és Természettudományi Alapok Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Műszaki Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Neveléstudományi Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Növénytermesztési-tudományok Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Növényvédelmi Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Rippl-Rónai Művészeti Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Szőlészeti és Borászati Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Tájépítészeti, Településtervezési és Díszkertészeti Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Testnevelési és Sport Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézet
2025/2026 tanév I. félév / Vidékfejlesztés és Fenntartható Gazdaság Intézet
2025/2026 tanév I. félév / MATE
Kurzusok keresése
Kurzusok keresése
1
1 oldal
2
2 oldal
3
3 oldal
4
4 oldal
5
5 oldal
6
6 oldal
7
7 oldal
8
8 oldal
»
Következő oldal
ELTUD115N - Advanced Consumer Sensory Methods - MSc - 2025/2026-fall - 12pm
ELTUD115N - Advanced Consumer Sensory Methods - MSc - 2025/2026-fall - 9am
ELTUD115L - Korszerű fogyasztói érzékszervi vizsgálati módszerek - levelező - ELBIZ+ELELM - HU - 2025/2026 - ősz
ELTUD518N - Sajtkészítés: gyártástól a kóstolásig - 2025/2026 - ősz
ELTUD030N - Biology - 2025/2026 - fall
IDNYV012N-Angol 1-élelmiszer-BSc-2025/26-ősz
ELTUD399L - Gépészeti alapismeretek - levelező - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD399N - Gépészeti alapismeretek - nappali - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD399N - Basic Principles of Mechanics - full-time - BSc - 2025/2026 - autumn
GAZDT080N - Food Industry Management - 2025/2026 - fall
GAZDT080L - Élelmiszeripari Menedzsment - LEV - MSc - 2025/2026-ősz
GAZDT080N - Élelmiszeripari menedzsment - nappali - 2025/2026-ősz
ELTUD187-Transzgénikus élőlények-Biomérnök BSc-2025/26-ősz
ELTUD129-Molekuláris biológiai alapismeretek-Biomérnök BSc - 2025/2026-ősz
ELTUD233L - Trópusi gyümölcsök és feldolgozás-technológiák - levelező - fakultatív - 2025/2026-ősz
ELTUD357N - Introduction to cereal based technologies - 2025/2026 - fall
ELTUD147N - Sör- és szeszipari technológiai ismeretek 2. - nappali - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD147N - Knowledge of Brewing and Distilling Technologies 2 - Full time - BSc - 2025/2026 - Autumn n
ELTUD350N-Gabona alapú termékek biokémiai jellemzői-nappali-BSc-MSc-2025/26 ősz
ELTUD350N-Biochemical properties of cereal- based products-BSc-MSc-2025/26-autumn
ELTUD040L - Csomagolástechnológia - levelező - BSc - 2025/2026-ősz
ELTUD028N - Biokémiai gyakorlat - nappali - biomérnöki -BSc - 2025/26 ősz
ELTUD188N-Üzemi gyakorlat Biomérnök Bsc 2025/2026-ősz
1
1 oldal
2
2 oldal
3
3 oldal
4
4 oldal
5
5 oldal
6
6 oldal
7
7 oldal
8
8 oldal
»
Következő oldal