Tovább a fő tartalomhoz
E-learning
  • Kezdőoldal
  • Kurzusok
  • Hallgatói útmutató
    Hallgatói tájékoztató az első belépéshez, kurzusba való bejelentkezéshez
  • Hírek - GYIK
    GYIK Hírek
  • Linkek
    E-learning szolgáltatás - általános információk Oktatói útmutatók GYIK
  • Tovább
magyar ‎(hu)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ magyar ‎(hu)‎
Belépés
E-learning
Kezdőoldal Kurzusok Hallgatói útmutató Összeejtés Kinyitás
Hallgatói tájékoztató az első belépéshez, kurzusba való bejelentkezéshez
Hírek - GYIK Összeejtés Kinyitás
GYIK Hírek
Linkek Összeejtés Kinyitás
E-learning szolgáltatás - általános információk Oktatói útmutatók GYIK
  1. Kurzusok
  2. 2025/2026 tanév I. félév
  3. Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet

Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet

  • 1 1 oldal
  • 2 2 oldal
  • 3 3 oldal
  • 4 4 oldal
  • 5 5 oldal
  • 6 6 oldal
  • 7 7 oldal
  • 8 8 oldal
  • » Következő oldal
ELTUD115N - Advanced Consumer Sensory Methods - MSc - 2025/2026-fall - 12pm
ELTUD115N - Advanced Consumer Sensory Methods - MSc - 2025/2026-fall - 9am
ELTUD115L - Korszerű fogyasztói érzékszervi vizsgálati módszerek - levelező - ELBIZ+ELELM - HU - 2025/2026 - ősz
ELTUD518N - Sajtkészítés: gyártástól a kóstolásig - 2025/2026 - ősz
ELTUD030N - Biology - 2025/2026 - fall
IDNYV012N-Angol 1-élelmiszer-BSc-2025/26-ősz
ELTUD399L - Gépészeti alapismeretek - levelező - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD399N - Gépészeti alapismeretek - nappali - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD399N - Basic Principles of Mechanics - full-time - BSc - 2025/2026 - autumn
GAZDT080N - Food Industry Management - 2025/2026 - fall
GAZDT080L - Élelmiszeripari Menedzsment - LEV - MSc - 2025/2026-ősz
GAZDT080N - Élelmiszeripari menedzsment - nappali - 2025/2026-ősz
ELTUD187-Transzgénikus élőlények-Biomérnök BSc-2025/26-ősz
ELTUD129-Molekuláris biológiai alapismeretek-Biomérnök BSc - 2025/2026-ősz
ELTUD233L - Trópusi gyümölcsök és feldolgozás-technológiák - levelező - fakultatív - 2025/2026-ősz
ELTUD357N - Introduction to cereal based technologies - 2025/2026 - fall
ELTUD147N - Sör- és szeszipari technológiai ismeretek 2. - nappali - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD147N - Knowledge of Brewing and Distilling Technologies 2 - Full time - BSc - 2025/2026 - Autumn n
ELTUD350N-Gabona alapú termékek biokémiai jellemzői-nappali-BSc-MSc-2025/26 ősz
ELTUD350N-Biochemical properties of cereal- based products-BSc-MSc-2025/26-autumn
ELTUD040L - Csomagolástechnológia - levelező - BSc - 2025/2026-ősz
ELTUD028N - Biokémiai gyakorlat - nappali - biomérnöki -BSc - 2025/26 ősz
ELTUD188N-Üzemi gyakorlat Biomérnök Bsc 2025/2026-ősz
  • 1 1 oldal
  • 2 2 oldal
  • 3 3 oldal
  • 4 4 oldal
  • 5 5 oldal
  • 6 6 oldal
  • 7 7 oldal
  • 8 8 oldal
  • » Következő oldal
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Adatmegőrzés összegzése
Töltse le a Moodle-t a mobiljára

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem | 2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1. | E-mail: elearning@uni-mate.hu
Impresszum

Szolgáltatja a Moodle