Tovább a fő tartalomhoz
E-learning
  • Kezdőoldal
  • Kurzusok
  • Hallgatói útmutató
    Hallgatói tájékoztató az első belépéshez, kurzusba való bejelentkezéshez
  • Hírek - GYIK
    GYIK Hírek
  • Linkek
    E-learning szolgáltatás - általános információk Oktatói útmutatók GYIK
  • Tovább
magyar ‎(hu)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ magyar ‎(hu)‎
Belépés
E-learning
Kezdőoldal Kurzusok Hallgatói útmutató Összeejtés Kinyitás
Hallgatói tájékoztató az első belépéshez, kurzusba való bejelentkezéshez
Hírek - GYIK Összeejtés Kinyitás
GYIK Hírek
Linkek Összeejtés Kinyitás
E-learning szolgáltatás - általános információk Oktatói útmutatók GYIK
  1. Kurzusok
  2. 2025/2026 tanév I. félév
  3. Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet

Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet

ELTUD189N/L - Üzemi gyakorlat/Internship (állatitermék technológia/livestock products technologies) - 2025/2026 - ősz
ELTUD189N, ELTUD189L - GABONA TANSZÉK (MATE ÉTTI) - Üzemi gyakorlat BESZÁMOLÓ - 2025/2026 - ősz
ELTUD093L - Innovációs projektfeladat - levelező- MSc - 2025/26 - ősz
ELTUD011L - Állatitermék technológiák és termékfejlesztés - levelező - MSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD093N - Innovation project - full time - Food engineering MSc - 2025/26 - Fall
ELTUD007L - Állatitermék technológiák és minőségügy 1. - levelező- BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD083N - Feldolgozás-technológiák tervezése - nappali - MSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD011N - Livestock products technologies and product development - MSc - 2025/2026 - fall
ELTUD143L - Projekt kurzus - levelező - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD082L - Esettanulmányok az élelmiszeriparban - levelező- BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD143N - Project course - English - BSc - 2025/2026 - fall
ELTUD143N - Projekt kurzus - nappali - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD173N - Tartósítóipari technológiai ismeretek I. - nappali - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD176N - Tartósítóipari technológiák és minőségügy I. - nappali - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD020N - Árukezelési technológiai ismeretek I. - nappali - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD009N - Állatitermék technológiai ismeretek I. - nappali - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD007N - Livestock product technologies I. - BSc - 2025/2026 - fall
ELTUD007N - Állatitermék technológia és minőségügy I. - nappali - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD022N - Árukezelési technológiák és minőségügy I. - nappali - BSc - 2025/2026 - ősz
ELTUD082N - Food industry case studies - English - BSc - 2025/2026 - fall
ELTUD082N - Esettanulmányok az élelmiszeriparban - nappali - 2025/2026 - ősz
ELTUD142N-Postharvest technológiák és termékfejlesztés-nappali-MSc-2025/2026-ősz
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Adatmegőrzés összegzése
Töltse le a Moodle-t a mobiljára

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem | 2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1. | E-mail: elearning@uni-mate.hu
Impresszum

Szolgáltatja a Moodle